Osciloculisante

Ușile osciloculisante din aluminiu vor economisi spațiu și plata pentru facturi. Comandă ușa ta culisantă marca PlastRegal!

Uși oscilo-culisante

Ușile culisante cu ridicare – li se mai spune uși osciloculisante – au proprietatea de a-ți economisi spațiul, grație glisării modulare și sistemului de închidere centralizată. Acest tip de uși pot fi acționate inclusiv automat, pentru o mai mare comoditate.

Sistemul oscilo-culisant nu utilizează spațiul din interior pentru ca ușa să fie deschisă, grație feroneriei inovatoare. De regulă, aceste uși sunt compuse din două elemente: glisant și fix. În momentul închiderii, elementul glisant se aliniază perfect cu cel fix.

Proprietățile profilului de aluminiu contribuie la o mai bună izolare fonică și termică. Totodată, aceste uși sunt dotate cu funcția de basculare, ceea ce permite aerisirea încăperii. Potrivit pentru terase, ieșirile spre balcon sau livinguri spațioase.

Eficiență energetică

Economie de spațiu

Glisare ușoară

Sistem antiefracție

Livrare Moldova

Caracteristici

✓ Feronerie universală pentru efort minim în sistemele de osciloculisante sau așa numitele alunecare cu glisare;
✓ Sistem de glisare modular;
✓ Sistem de închidere centralizată universal;
✓ Acționare intuitivă, confortabilă, silențioasă;
✓ Protecție împotriva efracției;
✓ Canatul poate fi poziționat automat;
✓ Ventilare perimetrală – se retrage cerceveaua 6mm;
✓ Livrăm nu doar în razele municipiului Chișinău, ci și în toată Moldova. Mai mult, efectuăm comenzi de uși și ferestre, inclusiv pentru clienții noștri din afara țării! 

Caracteristici

Întrebări frecvente


Ușile culisante cu ridicare sunt confecționate din profil de aluminiu cu punte termică, ceea ce ne permite să îndeplinim dorințele clienților noștri care vor uși mari, voluminoase, cu deschidere maximă și, în același timp, uși care-și păstrează forma ani la rând. În plus, ușile oscilo-culisante din aluminiu au și un nivel ridicat de izolare fonică și termică. 

N-ai o ușă glisantă preferată?

Cea osciloculisantă din aluminiu ar putea fi una!

Te-ar putea interesa
Fixare liniară

Pentru adepții minimalismului, la PlastRegal avem și balustradă din sticlă securizată cu fixare liniară!
Pergola

Visezi la o terasă? Pergola ta poate deveni una! La PlastRegal realizăm modele de dimensiuni personalizate, într-o varietate mare de forme, culori și design.
Rolete textile exterior

Pe cât de simple, pe atât de funcționale! Roletele exterioare textile sunt o alternativă mai economică a rulourilor din aluminiu!

Clienții recomandă PlastRegal

Clienții recomandă PlastRegal