Oscilo-culisante

Ușile osciloculisante din aluminiu vor economisi spațiu și plata pentru facturi. Comandă ușa ta culisantă marca PlastRegal!

Uși culisare cu ridicare

Ușile culisante cu ridicare – li se mai spune uși osciloculisante – au proprietatea de a-ți economisi spațiul, grație glisării modulare și sistemului de închidere centralizată. Acest tip de uși pot fi acționate inclusiv automat, pentru o mai mare comoditate.

Sistemul oscilo-culisant nu utilizează spațiul din interior pentru ca ușa să fie deschisă, grație feroneriei inovatoare. De regulă, aceste uși sunt compuse din două elemente: glisant și fix. În momentul închiderii, elementul glisant se aliniază perfect cu cel fix.

Proprietățile profilului de aluminiu cu barieră termică contribuie la o mai bună izolare fonică și termică. Totodată, aceste uși sunt dotate cu funcția de basculare, ceea ce permite aerisirea încăperii. Potrivit pentru terase, ieșirile spre balcon sau livinguri spațioase.

Parametri excelenți de utilizare

Economie de spațiu

Glisare ușoară

Durabilitate și siguranță

Livrare Moldova

Caracteristici

✓ Feronerie universală pentru efort minim în sistemele de osciloculisante sau așa numitele alunecare cu glisare;
✓ Sistem de glisare modular;
✓ Sistem de închidere centralizată universal;
✓ Acționare intuitivă, confortabilă, silențioasă;
✓ Protecție împotriva efracției;
✓ Canatul poate fi poziționat automat;
✓ Ventilare perimetrală – se retrage cerceveaua 6mm;
✓ Livrăm nu doar în razele municipiului Chișinău, ci și în toată Moldova. Mai mult, efectuăm comenzi de uși și ferestre, inclusiv pentru clienții noștri din afara țării!

Caracteristici

N-AI O UȘĂ GLISANTĂ PREFERATĂ?

Cea osciloculisantă din aluminiu ar putea fi una!

Te-ar putea interesa
Sistemul MB-104 Passive

Sistema din aluminiu cu cel mai ridicat nivel de izolare termică ce îndeplinește cerințele impuse elementelor folosite în construcțiile pasive.

Clienții recomandă PlastRegal

Clienții recomandă PlastRegal