Promo PlastRegal! Ferestre energo-eficiente la preț special

PlastRegal oferă clienților săi o serie de ferestre energo-eficiente la un preț special, în cadrul campaniei sociale lansată joi, 1 decembrie 2022. În această categorie sunt incluse ferestrele cu un indice înalt de izolare termică, de culoare albă și mărimi standard. În plus, compania și-a propus să le confecționeze, livreze și monteze în regim prioritar.

Promo PlastRegal! Ferestre energo-eficiente la preț special


„Ne dorim ca să vă amintiți de noi cu căldură în această iarnă, la propriu și la figurat. Așa am considerat de cuviință să punem umărul la siguranța energetică a țării noastre, dar și la confortul de durată a clienților PlastRegal. Credem că este important ca atât noi, cât și alți producători autohtoni, să venim cu soluții rapide și eficiente în aceste vremuri deloc ușoare”, spune Aliona Ala Blaj, specialistă în dezvoltare a companiei.

De asemenea, PlastRegal introduce sistemul de achitare în rate, pentru ca ferestrele să fie și mai accesibile pentru mai multă lume. Campania va dura până la sfârșitul acestui an.

Doritorii de a beneficia de ofertă cât mai rapid, pot apela la numărul 078320000 sau sunt așteptați la Showroom-ul companiei de pe Str. Uzinelor 210/2.