Plastregal se bucură de aprecierea clienților. Compania s-a ales cu trofeul Notorium Trademark Awards 2021

Cu o experiență de 15 ani pe piață, Plastregal se bucură din plin de aprecierea și recunoștința clienților săi. Personalul calificat și produsele de cea mai înaltă calitate, au completat, în acest an, palmaresul companiei, cu încă un premiu pe măsură. Este vorba de trofeul Notorium Trademark Awards 2021, la categoria „Uși, ferestre”.

Plastregal se bucură de aprecierea clienților. Compania s-a ales cu trofeul Notorium Trademark Awards 2021

Succesul acestui brand se datorează in primul rand echipei calificate dar și faptului că Plastregal este mereu cu un pas înainte. Ei anticipează doleanțele oamenilor, necesitățile pieții și, cel mai important – nu le este frică de provocări.

„Odată cu dezvoltarea domeniului în construcții și anume a proiectelor de case cu multă lumină a apărut necesitatea ferstrelor panoramice. ferestre înalte, late. Pentru aceasta, ne-am angajat ca să aducem pe piață un produs rezistent, care să facă față noilor provocări, dar în același timp să păstrăm o bună izolare termică și nu în ultimul rând un aspect modern și plăcut” , spune Ala Blaj, specialist în marketing la PlastRegal.

Un client fericit al companiei Plastregal este și Lilu. După ce s- a convins de calitatea produselor, le-a recomandat cu încredere și părinților, și prietenilor.

Adrian Ursu, un alt client Plastregal, pe lângă faptul că este încântat de calitatea produselor, s-a regăsit în Oamenii-piloni ai acestei companii. El consideră că meritul Plastregal se datorează și copiilor.

Părinții și copiii se susțin reciproc și împreună se bucură de rezultate frumoase.

Clienții Plastregal i-au urat viață lungă companiei pentru că profesionalismul va fi întotdeauna căutat și apreciat.

„Prioritatea Plastregal rămâne în continuare satisfacera clienților cu produse de cea mai înaltă calitate, cu suport și mentenanță în timpul exploatării ferestrelor noastre”, continuă Ala Blaj

Aceste premii nu-i relaxează, ba din contra, îi motivează să persevereze și să exceleze.