Manerul antifurt Hoppe Secustik

Compania Plastregal recomandă clienților săi mâner anti-furt. „Casa mea, cetatea mea” – acest proverb poate fi cu ușurință folosit de cei, care au decis să instaleze ferestre Plastregal cu mânerul Hoppe Secustik.

Manerul antifurt Hoppe Secustik

Producătorul acestui tip de furnitură este compania germană Hoppe Holding AG, care activează pe piața mondială mai bine de 60 ani. Timp de șase decenii, acest producător de mânere la uși și ferestre, și-a îmbunătățit mereu producția ținând cont de părerile și preferințele clienților dar și de situația criminologică mereu crescândă din lume. Echipamentele Hoppe beneficiază de un certificat de calitate în conformitate cu DIN EN ISO 9001: 2000. Așa mânere vor sluji mult timp la ferestrele Plastregal. În plus, toate produsele companiei Hope Holding sunt recunoscute ca ecologice, deoarece principiul-director al firmei este „economic = ecologic”

Mânerul multifuncțional cu cheie Hoppe Secustik este o inovație a companiei. Acest tip de fitinguri este popular printre consumatori datorită unui număr de calități unice. Caracteristicile îmbunătățite ale acestui model de mâner contribuie radical la reducerea cifrei statistice de spargeri, care adesea se întâmplă din cauza măsurilor nestandarde de securitate a ușilor sau ferestrelor. Cu mânerul Hoppe Secustik de la Plastregal, puteți trăi liniștit în casa dvs.

Mânerul Hoppe Secustik – presupune:

  • Mecanism sigur. Hoțul nu va sparge casa dvs. La orice forțare a ferestrei din exterior, atunci când va încerca să o deschidă cu o șurubelniță sau un alt obiect, un mecanism special intern funcționează între mâner și știft, care blochează în siguranță geamul din interior.
  • Clic sonor. La rotirea mânerului se produc suntete asemenea mouse-ului de la computer, care te informează despre prezența elementelor de securitate cu care este dotat mânerul.
  • Rezistență. Acest tip de fitinguri este fabricat dintr-un aliaj special din aluminiu și alama.
  • Ecologie. La producere se folosesc doar materiale ecologic pure.
  • Ergonomie și eleganță. Mânerul este ușor de folosit. Pe el există caneluri speciale pentru degete, care nu permit să alunece mâna la momentul nepotrivit. Este disponibil în trei culori: alb (pentru ferestrele standard), maro (pentru laminat) și argintiu. Aspectul estetic al accesoriilor oferă un design armonios.
  • Garanție. Producătorul oferă o garanție pentru o perioadă de 10 ani pentru produsele sale.

Mânerele Secustik sunt foarte ușor de instalat. Le puteți comanda la ferestrele noi cu accesorii anti-infracție Secustik sau să înlocuiți mânerele în ferestrele instalate în locuința dvs.

Pentru a face comandă, vă invităm să ne sunați sau să solicitați un apel, să ne scrieți un email, să ne lăsați un mesaj pe Jivochat, sau să vizitați oficiul nostru