De ce să alegeți compania Plastregal?

Aveți nenumărate motive să abordați compania noastră. Vă prezentăm în continuare câteva dintre aceste motive.

Noi utilizăm doar termopane de calitate înaltă, care au trecut proba timpului și au doar feedback-uri pozitive de la clienți. Feoneria MACO este de clasă superioară și se recomandă prin calitatea înaltă și termenul lung de exploatare. Se adaptează la orice proiect și dimensiune de cercevea. La ușile și ferestrele noastre ne permitem să oferim o perioadă lungă de garanție deoarece suntem încrezuți în calitatea materiei de bază pe care o folosim și a calificării specialiștilor noștri

Profilul pe care îl utilizăm în construcție este consolidat cu metal ≥ 2 mm. Întreaga linie de producere este de ultimă generație și permite să obținem rezultate maxime la curățarea îmbinărilor, stabilirea corectă a mărimilor ferestrelor cu geometrie complexă și exclude la mimin neglijența factorului uman. Aceasta permite, în cele din urmă, ferestrelor noastre să dobândească un aspect impecabil.

Toate componentele sunt doar originale. Producerea și montarea produselor noastre are loc în conformitate cu standardele europene pentru casele passive-house. În dependență de posibilitățile clienților, putem umple pachetele cu gaz inert, precum Argon, și completa termopanul cu bagheta caldă – ceea ce reduce considerabil pierderile de căldură până la 0,4 W/m2K

Toți angajații au o pregătire profesională și o experiență bogată alături de compania noastră. În procesul de montare folosim doar instrumente profesionale. Iar pentru ca atitudinea noastră față de munca pe care o facem să fie vorbită de bine, ne asigurăm dacă elementele de fixare sunt instalate în cantitatea necesară, cusăturile sunt complet etanșate, iar nivelul este menținut cu precizie, ceea ce garantează în viitor absența fricțiunii părților ferestrelor și deschiderea perfectă a cercevelelor.

Clienții noștri sunt mereu satisfăcuți de lucrările noastre, fiindcă noi întotdeauna știm ce ei doresc sau de ce ar avea nevoie în situația lor. De exemplu, doar o fereastră de calitate înaltă aleasă de client nu garantează că nu vor fi pierderi de căldură dacă nu este bine etanșată. Aici intervenim cu interesul nostru pentru fiecare și utilizăm doar spumă de calitate înaltă. Altădată, nu toți cumpărătorii știu despre profilul solbanc, care se recomandă la o construcție de fereastră. Toate aceste detalii precum și alte aspecte legate de proiectare și producere vă invităm să le discutăm împreună în showroom-ul nostru.

Principiile după care se conduce compania Plastregal

Scopul principal pe care îl urmărește Compania Plastregal este dobândirea și păstrarea poziției de leader pe piața Republicii Moldova, în producerea construcțiilor din PVC, sticlă și aluminiu, prin intermediul autodezvoltării, dobândirii de experiență și receptivității la inovații. Ne-am propus realmente să îmbunătățim sortimentul producției care este la moment pe piață și, ca să fim puțin mai îndrăzneți, să-i ajutăm pe oameni să gândească în perspectivă, ca să se orienteze la producție cu însemnătate calitativă nu doar economică. În acest sens ne conducem după unele principii:

  1. Interes personal față de fiecare client
    Depunem toate eforturile pentru ca clienții noștri să fie satisfăcuți de producția noastră și să vină la noi din nou și din nou. Pentru companie nu există termen „comandă mare” sau „comandă mică”. Pentru noi, fiecare client e important și este tratat individual, fără a se face diferență. Înțelegem că fiecare firmă este fondată pentru a face afaceri și noi nu suntem excepție. Doar că pentru a menține corect prioritățile, la noi clientul stă întotdeauna în top. De ce? Când apare interesul pentru bani, dispare interesul pentru client. De aceea noi controlăm banii și nu ei pe noi.
  2. Calitate și responabilitate pentru fiecare lucrare
    Interesul sincer pentru dvs. ne motivează să continuăm să sacrificăm suficient timp şi energie pentru a obține calitate înaltă în tot ceea ce facem. Am stabilit criterii specifice în selectarea furnizorilor cu care lucrăm și îmbunătățim permanent produsele noastre, deoarece de asta depinde durata de viață a producției noastre în mâinile voastre.
  3. Profesionalism
    Când crește calitatea, crește și experiența. Perfecționarea continuă a nivelului de profesionalism ne ajută să ne menținem în poziție de lider. Compania Plastregal investește timp și energie în instruirea membrilor săi și este deschisă la colaborare cu inițiativele tuturor
  4. Loialitate și angajament
    Produsul odată cumpărat, nu este niciodată uitat. Mai cu seamă, nu uităm clienții noștri, deoarece ducem o evidență strictă a tuturor celor care au cumpărat produsele noastre. În primul rând, fiindcă suntem responsabili pentru garanția pe care am oferit-o și în al doilea rând ne face plăcere să le oferim reduceri celor care cumpără din nou produsele noastre.

Suntem siguri că nu veți regreta niciodată, fiindcă veți colabira cu noi. Deaceea vă invităm să ne sunați sau să solicitați un apel, să ne scrieți un email, să ne lăsați un mesaj pe Jivochat, sau să vizitați oficiul nostru.