Cum să-ți pregătești casa pentru sezonul cald. Ghid practic de la PlastRegal

După toate calculele, în Moldova, oricum vine vara. Nu o amână nimeni și nimic. Și ca să nu spui că te-a luat pe neprins de veste, anunțăm: sezonul cald e aproape! Am elaborat împreună cu PlastRegal un ghid de pregătire pentru vremea caniculară, ca să te poți bucura de un trai confortabil vara și tot anul împrejur. Vezi la ce aspecte să atragi atenția, atunci când faci „auditul” casei tale, în următorul articol!

Cum să-ți pregătești casa pentru sezonul cald. Ghid practic de la PlastRegal

Prevină invazia insectelor
Lupta cu muștele, țânțarii și alte zumzănii e ca și pierdută, dacă n-ai instalat (încă!) o plasă anti-insecte. Ca să ai aer proaspăt nelimitat și un somn liniștit toată vara, o astfel de plasă este indispensabilă. Cu balamale, cu rame fixe sau de tip plisse? Alege în funcție de necesități! Dacă ai ferestre de dimensiuni mari, totuși, recomandarea este să optezi pentru cele cu deschidere orizontală (plisse).

Umbră când vrei tu

Când obosești de prea mult soare, apeși butonul magic și cobori roletele peste fereastra ta. Fiind bune sisteme de umbrire, acestea restricționează și accesul razelor UV, care au efecte distructive asupra mobilierului. Pe lângă aspectul lor estetic, roletele oferă și un plus de izolare fonică și termică, atât de necesare în zilele toride!

Savurează peisajul
Te numeri printre iubitorii de lumină naturală, liniște și spații largi? În acest caz, trage un ochi asupra ferestrelor panoramice și ușilor glisante din profil de aluminiu cu punte termică – opțiunea numărul unu pentru terase, livinguri open-space sau bucătăriile de vară. Acest tip de profil este mai rezistent, durabil și își păstrează forma inițială decenii la rând, nefiind influențat de temperaturile foarte și extrem de înalte.

*De asemenea, PlastRegal oferă și opțiunea profilelor din PVC, acestea fiind disponibile într-o diversitatea largă de culori. Compania confecționează ușile și ferestrele PVC din profilele germane marca Profine Group, precum KÖMMERLING sau KBE, care au un indice foarte înalt de încredere atât pe piața locală, cât și cea internațională.

Ascunde-te de ploi și raze solare
Așa cum pășim în anotimpul imprevizibilului, încercăm să prognozăm orice tentativă a verii de a ne destabiliza confortul. Nu știm ce planuri meteo are această vară, dar ca să prevenim impactul precipitațiilor sau acțiunea razelor solare asupra terasei, ferestrelor sau ușilor, instalăm și o pergolă!

Păstrează automobilul în siguranță

Cine n-are un garaj cu porți secționale, să-și cumpere! Să-și cumpere porțile secționale. Automobilul pe timp de vară necesită la fel de mare atenție ca în vremea rece a anului. Porțile secționate vor acționa ca un scut împotriva forțelor naturii sau oaspeților nepoftiți. Certificate european, ecologice, silențioase și ușor de întreținut vara și tot restul anului.

Optează pentru producători autohtoni testați în timp, care s-au bucurat de recunoaștere la nivel național și aprecierea clienților chiar și pe timp de pandemie, marcând încă un premiu important în palmares de la începutul lui 2021. Fii pregătit de sezonul cald cu PlastRegal! Compania primește comenzi atât online pe www.plastregal.md, cât și la Showroom-ul de pe str. Uzinelor 210/2.