Copiii în siguranță! PlastRegal trage alarma asupra măsurilor privind sistemele de protecție pentru ferestre

 

Copiii în siguranță! PlastRegal trage alarma asupra măsurilor privind sistemele de protecție pentru ferestre

Uneori, o singură secundă este îndeajuns pentru ca tragedia să se întâmple. Din curiozitate sau din alte motive, cei
mici sunt atrași de ferestre, iar neatenția încombinație cu lipsa de prevenție poate costa sănătatea sau viața puiului
de om. De aceea, PlastRegal a decis să facă o listă cu soluții pentru a-i proteja pe cei mici de un eventual pericol.

Blocator de protecție
Poate fi instalat rapid și fără dificultate. Se recomandă să fie montat pe partea de jos a cercevelei basculante. Un
astfel de mecanism este capabil să blocheze deschiderea completă a cercevelei, permițând micro-ventilarea, precum și deschiderea dublă.

Mâner cu cheie
Se instalează ușor și nu modifică semnificativ designul ferestrei. Acesta este o soluție comună pentru orice tip de profil. 
Cheia fixează mânerul într-una dintre cele două poziții: deschisă sau închisă. Dezavantajul acestui dispozitiv este că cheia trebuie să fie permanent la îndemână pentru a putea acționa fereastra.

Rolete
Funcționează ca un scut împotriva încercărilor copiilor de a le manevra. Pe timp de vară, mai ales, roletele sunt de neînlocuit pentru familiile cu bebeluși. Cu ajutorul lor puteți regla temperatura și lumina în încăpere, protejând somnul micuțului. La fel, acestea contribuie la o mai bună izolare fonică și termică.

Ferestre rezistente
Rezistența ferestrelor nu depinde doar de profil sau calitatea geamului, ci și de câteva detalii ascunse, cum ar fi armarea sau feroneria. Pentru păstrarea stabilității dimensionale a profilelor, este important să se efectueze armarea conform parametrilor tehnici și să se utilizeze o feronerie potrivită, pentru buna funcționare a sistemului de blocare în cazul deschiderii greșite.

Asamblare corectă și montare calitativă
Nu sunt rare cazurile când ferestrele ies din funcțiune după o scurtă perioadă, din cauza unei asamblări și montări necalitative. Echipa noastră dă garanție atât pentru calitatea executării produsului, cât și pentru calitatea montării acestuia. Chiar dacă aproape orice poate fi instalat acasă de sinestătător, montarea ferestrelor, roletelor și a protecțiilor trebuie încredințate profesioniștilor.

De multe ori, se creează iluzia că plasele anti-insecte sunt și ele o măsură de protecție împotriva căderilor, ceea ce este total greșit. Ala Blaj, reprezentată PlastRegal, atenționează asupra faptului că plasele anti-insecte asigură protecție DOAR împotriva insectelor, nu și a căderilor în gol. Oricât de calitativă sau rezistentă ar părea plasa, aceasta reprezintă un risc major pentru micuți. În tandem cu soluțiile prezentate mai sus, pentru protecție maximă, fiți cu ochii în patru.

Protejează-ți copilul, comandă produse sigure de la PlastRegal! Adresa showroom-ului: str. Uzinelor 210/2. Nr. de contact: 022 207 928