Despre pervazurile noastre

Werzalit

Pervazurile de interior de la WERZALIT sunt fabricate în cadrul unui procedeu patentat ca elemente fasonate sub înaltă presiune. Ele sunt rezistente la umiditatea construcţiei, prezintă o stabilitate a formei şi au o durată de viaţă îndelungată. 

 

Danke

Construcția originală patentată a pervazului este proiectată cu participarea specialiștilor din Germania. Cotele verticale și înclinate alternante măresc rezistența la deformare atunci când sunt supuse atât îndoirii, cât și al compresiei.

 

  • Durată de viață de până la 60 de ani
  • Culoare rezistentă la acţiunea razelor solare
  • Rezistență sporită la vapori și umiditate
 

Werzalit

Pervazurile sunt fabricate cu mare grijă din materiale selecţionate. WERZALIT dispune de o experienţă de peste 30 de ani în domeniul producţiei şi utilizării de elemente fasonate sub presiune. Această experienţă se reflectă atât în cadrul procesului de fabricare, cât şi la selectarea materiilor prime.


Danke

Învelișul în sine este un laminat acrilic unic ELESGO HS GLANZ, o inovație a companiei germane DTS Systemoberflaechen GmbH. Din punct de vedere al compatibilității ecologice și al eficienței energetice a producției, tehnologia DTS nu are vreun echivalent. 

Tehnologie Presare și CNC tăiere Plastic PVC
Grosime 15 mm 13 mm
Protecție Peliculă PVC Strat protector anti UV
Culori 22 culori disponibile 13 culori disponibile

 

Părerile clienților contează