Corb aplicat pe fereastră

Optează pentru rolete care nu necesită modificări suplimentare a construcției. Optează pentru rolete cu corb aplicat pe fereastră!

Caracteristici

Cu ajutorul unor rolete (nb: sau le mai spunem rulouri) cu corb aplicat pe fereastră ai capacitatea de a gestiona de sinestătător temperatura din interior, nivelul de luminozitate și liniștea. Confecționat din material dur – din aluminiu – roletele rezistă intemperiilor cu brio. Poți solicita la comandă rolete cu deschidere atât manuală, cât și automată: cu motor, prin aplicație la telefon, acționare de comutator sau/și telecomandă fără fir. 

✓ Sistem de acționare automată sau manuală;
✓ Gestionează microclimatul în încăpere;
✓ Păstrează ferestrele/ușile curate mult timp;
✓ Umplutură – spumă poliuretanică, polistiren; sau neizolate;
✓ Asigură intimitatea, ferindu-te de ochi străini;
✓ Protejează împotriva intrărilor prin efracție;
✓ O alternativă sănătoasă a aparatului de aer condiționat;
✓ Contribuie la reglarea umbrei și luminii în încăpere;
✓ Livrăm rolete atât în Chișinău, cât și în toată Moldova.

Eficiență energetică

Rezistență sporită

Durabilitate și siguranță

Investiție inteligentă

Livrare Moldova

Știai că…

roletele cu corb aplicat pe fereastră poate avea integrată o plasă anti-insecte parțială  sau pe toată suprafața?

Știai că...

Specificații

Grosimea benzii 1 – 1.5 mm
Lamele Aluminiu
Culori paleta RAL
Dublă culoare DA
Izolare fonică DA
Izolare termică DA

Întrebări frecvente


Îndeplinsesc aceleași funcții, dar există unele diferențe. Nouă ne place să le spunem rolete, așa cum sunt cunoscute de marea majoritate a cumpărătorilor. Jaluzele din aluminiu, atât cele orizontale, cât și cele verticale au doar un rol nu foarte semnificativ de umbrire. La modul practic, rulourile, roletele sau taparele reprezintă același lucru. Și sunt superioare oricăror tip de jaluzele, asigurând atât umbra, cât și liniștea și răcoarea în încăpere.


Toate sunt confecționate din material dur, rezistent – aluminiu. Cu excepția rulourilor exterioare textile. Diferența de preț este dictată de: dimensiunea lamelei, tipul de deschidere, culoarea aleasă, dimensiunea ușii/ferestrei, locul montării etc, etc. 

Unde ai nevoie de mai multă liniște și intimitate?

Le aducem la pachet cu roletele PlastRegal!

Te-ar putea interesa
Copertina

Ușa ta în siguranță! Comandă copertina din sticlă securizată: rezistentă și modernă, protejează ușa de acțiunea factorilor meteorologici și de razele UV.
Corb aplicat pe zid

Confortul are nume: rolete cu corb aplicat pe zid! Acestea sunt cele mai des întâlnite tipuri de rolete, deoarece se instalează rapid, ușor și pentru mult timp înainte.
Dual

Plasele anti-insecte cu deschidere dublă sunt o investiție care se capitalizează în liniște, confort, aer proaspăt nelimitat!

Clienții recomandă PlastRegal

Clienții recomandă PlastRegal