Rulou

Liniște și aer proaspăt cu plasa anti-insecte de la PlastRegal! Cea de tip rulou este potrivită pentru o acționare comodă, fără a schimba semnificativ aspectul ferestrei.

Caracteristici

Plasele împotriva insectelor de tip rulou sunt opțiunea potrivită pentru ferestrele și ușile de dimensiuni mici și medii. Ușurința cu care aceasta este acționată provoacă dependență! O vei vrea instalată peste tot în casă. Ai lua-o și cu tine, să te apere de insectele enervante. Și să vezi ce avantaje are! Ia-le pe rând, mai jos:

✓ Caseta, ghidajul, profilul inferior al plasei sunt executate din aluminiu extrudat;
✓ Prin utilizarea unui cârlig special, putem regla înălțimea închiderii plasei;
✓ Posibilitatea întrebuinţării unei frâne, care permite închiderea delicată şi fără zgomot a profilului inferior la casetă;
✓ Pentru asamblarea plasei rulou au fost utilizate elementele celorlalte sisteme împotriva insectelor;
✓ Datorită casetei de dimensiuni mici încape perfect în orice nișă;
✓ Avem plase anti-țânțari pentru toate ferestrele și ușile din Chișinău și întreaga Moldovă! 

Structură rezistentă

Aspect modern

Deschidere silențioasă

Investiție inteligentă

Livrare Moldova

Întrebări frecvente


DA! La închidere, este suficient să înclichetați ușor profilul inferior al plasei. Iar atunci când doriți să o deschideți, apăsați ușor profilul, care se deschide automat.

 

Câte ferestre are casa ta?

Avem plase anti-insecte pentru fiecare!

Te-ar putea interesa
Corb aplicat pe zid

Confortul are nume: rolete cu corb aplicat pe zid! Acestea sunt cele mai des întâlnite tipuri de rolete, deoarece se instalează rapid, ușor și pentru mult timp înainte.
Plisse

Cine are o plasă de tip plisse, acela știe să aprecieze la justa valoare confortul! Potrivită pentru dimensiuni mari și foarte mari.
Rolete textile exterior

Pe cât de simple, pe atât de funcționale! Roletele exterioare textile sunt o alternativă mai economică a rulourilor din aluminiu!

Clienții recomandă PlastRegal

Clienții recomandă PlastRegal