Dual

Plasele anti-insecte cu deschidere dublă sunt o investiție care se capitalizează în liniște, confort, aer proaspăt nelimitat!

Caracteristici


Sistemul a fost conceput ca o variantă cu două canaturi, cu posibilitatea de a face o plasă antiinsecte de colț fără stâlp. Plasa poate fi folosită, în mod special, pentru uşile și ferestrele de mari dimensiuni. O terasă cu geamuri panoramice și uși glisante numaidecât va avea o plasă antiinsecte plisse cu deschidere dublă!


Plasa se pliază într-o armonică și apoi se ascunde în profilul lateral, ceea ce face să ocupe puţin spaţiu care să permită o utilizare optimă a suprafeţei;
Disponibilă în mai multe dimensiuni, așa-numite seturi, care poate fi tăiată în funcție de necesități și se potrivește la înălțimea tâmplăriei;
✓ Mişcare lină, fiind ușor acționată inclusiv de copii;
Construcţia plasei antiinsecte permite oprirea acesteia în orice poziţie;
Pragul îngropat în pardoseală, facilitând trecerea liberă;
Construcţia plasei antiinsecte este realizată din aluminiu extrudat. 

Parametri excelenți de utilizare

Structură rezistentă

Economie de spațiu

Investiție inteligentă

Livrare Moldova

Specificații

Lățime max. 6 m
Înălțime max. 2.7 m
Culori plasă gri și negru
Culori profil paleta RAL

Plase plisse cu deschidere dublă?

Le realizăm după dimensiunile individuale la PlastRegal!

Te-ar putea interesa
Corb aplicat pe zid

Confortul are nume: rolete cu corb aplicat pe zid! Acestea sunt cele mai des întâlnite tipuri de rolete, deoarece se instalează rapid, ușor și pentru mult timp înainte.
Corb ascuns

Roletele nu mai sunt un lux, ci o necesitate! Roletele cu corb ascuns sunt opțiunea ideală pentru cei care nu vor să facă modificări vizibile în arhitectura casei.
Rolete textile exterior

Pe cât de simple, pe atât de funcționale! Roletele exterioare textile sunt o alternativă mai economică a rulourilor din aluminiu!

Clienții recomandă PlastRegal

Clienții recomandă PlastRegal