Buzunare

Simplă? Așa pare, dar nu e! Cea mai diversă și extrem de funcțională este plasa împotriva insectelor de tip „buzunar”!

Caracteristici

Nici musca, nici țânțarul, nici aerul prea consistent nu trece prin plasa „buzunar”. Insectele stau departe de sistemul cu cadrul fix de la PlastRegal! Această plasă este de mai multe tipuri și se alege în funcție de destinația construcției și necesitățile individuale.

✓ Poate fi conectată cu ajutorul colțarilor interiori din aluminiu, prin sertizare sau cu prindere mecanică cu șurub;
✓ Disponibili și colțari exteriori din plastic, într-o gamă largă de culori;
✓ Sistemul este compatibil cu majoritatea profilelor de ferestre;
✓ Colțari interiori (cu posibilitatea de reglare a unghiului) și exteriori;
✓ Cadrul este fabricat din profil din aluminiu extrudat robust, cu o formă modernă, vopsit cu pulbere;
✓ Profilul este oferit în două variante: cu „aripioară” adiacent cu rama ferestrei și fără „aripioară”, cu așezare pentru garnitură perie, aplicabil în cazul ferestrei încastrate complet.

Realizate din materie 100% ecologie

Parametri excelenți de utilizare

Structură rezistentă

Calitate europeană

Livrare Moldova

Tipuri de plase

1. Plasa din fibră de sticlă acoperită cu PVC are o durabilitate înaltă și rezistență la razele UV și condițiile meteorologice, o bună permeabilitate la aer și o transluciditate de 47%.

2. Plasă fabricată din fibră de sticlă cu o structură extrem de subțire a fibrelor, dimensiunea ochilor fiind mai mică. Această plasă este la fel de rezistentă și se caracterizează printr-o bună permeabilitate la aer.

3. Plasă antialergică din poliester concepută pentru împiedicarea maximă a pătrunderii polenului în încăpere. Această plasă este rezistentă la condiţiile meteorologice și ușor de întreținut.

4. Plasa de aluminiu – o protecție excelentă împotriva insectelor și rozătoarelor mici. Aceasta poate fi utilizată pentru uși, ferestre, precum și pentru protecția ferestrelor mici și a gurilor de ventilație. Ușor de întreținut și nu conține PVC. Datorită finisajului său deschis la culoare și al fibrelor subțiri, este aproape invizibilă pentru ochi.

5. Plasa din oțel inoxidabil garantează cea mai bună protecție nu numai împotriva insectelor, cum ar fi de exemplu viespile, dar și împotriva rozătoarelor sau a păsărilor. Aceasta constituie o protecție potrivită pentru locurile în care sunt stocate sau prelucrate produse alimentare. Se caracterizează prin transluciditate foarte ridicată (74,9%).

Tipuri de plase

Întrebări frecvente


Construcţia sistemului permite realizarea plaselor anti-țânțari de dimensiuni mari (2000 × 2000 mm fără profil de conectare, iar cu profil de conectare de 2000 × 3000 mm).

 

Plasa buzunar se potrivește oricui, oriunde!

Scapă de insecte odată și pentru totdeauna!

Te-ar putea interesa
Corb aplicat pe fereastră

Optează pentru rolete care nu necesită modificări suplimentare a construcției. Optează pentru rolete cu corb aplicat pe fereastră!
Plisse

Cine are o plasă de tip plisse, acela știe să aprecieze la justa valoare confortul! Potrivită pentru dimensiuni mari și foarte mari.
Rolete textile exterior

Pe cât de simple, pe atât de funcționale! Roletele exterioare textile sunt o alternativă mai economică a rulourilor din aluminiu!

Clienții recomandă PlastRegal

Clienții recomandă PlastRegal