Moldconstruct 2024: Inspirație și inovație la standul companiei Plastregal

În perioada 28 – 31 martie, compania Plastregal a participat la cea mai mare expoziție din Republica Moldova, specializată în tehnologii, echipamente şi materiale pentru construcţii: MOLDCONSTRUCT 2024.

Pe parcursul celor 4 zile, am întâlnit zeci de profesioniști din domeniul construcției, dezvoltatori imobiliari, dar și familii în căutarea celor mai practice și durabile soluții pentru casele lor.

Vizitatorii standului nostru, din centrul expoziției, au avut șansa să vadă și să testeze live produsele noastre… și au beneficiat de o prezentare a fiecărui produs în parte.

Anul acesta, la expoziția Moldconstruct, am venit cu ultimele inovații în domeniul tâmplăriei din aluminiu cu rupere termică.

Sistem glisant:

Am prezentat un sistem liftant-glisant din aluminiu cu barieră termică. Aici am folosit un termopan cu termoizolare sporită, iar pentru un design estetic modern și atractiv, am optat pentru sticla reflectorizantă HP silver.

Împreună cu acest sistem, am prezentat și plasele noastre pentru insecte, pe care le facem la comandă, după dimensiunile construcției (chiar și cele de până la 3 metri înălțime).

Ușă de intrare cu mâner ascuns:

În cadrul expoziției de anul acesta am prezentat și una dintre cele mai populare soluții ale noastre: o ușă de intrare cu mâner ascuns.

Știm că ușile sunt cartea de vizită a unei case, așa că punem mereu un accent deosebit pe aspectul estetic al acestora. În cadrul expoziției, am ales un panou minimalist, care include un mâner ascuns, balamale ascunse, un amortizor ascuns și are o dimensiune impunătoare, de 2,80 metri.

Aceasta funcționează pe bază de cod sau amprentă, și se fixează în 4 puncte de închidere. Mai mult, are 2 regimuri speciale de funcționare:

Regimul pasiv: care permite utilizarea liberă a ușii pe timp de zi, fără introducerea amprentei sau codului de securitate.

Regimul activ: care blochează ușa în cele 4 puncte de închidere, permițând deschiderea doar din interior, sau exterior prin cod sau amprentă. Astfel asigurând securitatea casei și mai ales, a familiei.

Și nu în ultimul rând, aceste uși ne asigură o securitate sporită, contribuind totodată la termoizolarea și fonoizolarea întregii case.

Sistem armonic:

Unul dintre cele mai inedite produse din ediția de anul acesta a fost sistemul armonic de deschidere, din aluminiu cu rupere termică, de la Plastregal.

O adevărată inovație pentru Republica Moldova, întrucât acest nou sistem permite deschiderea întregului perete la 100%. În comparație cu sistemul glisant, care permite deschiderea doar de până la 50% din suprafața construcției.

Acest lucru este posibil datorită modului în care sistemul armonic se pliază, creând cât mai mult spațiu și confort pentru cei care optează pentru el.

Pe lângă toate aceste produse și demonstrații practice, vizitatorii standului nostru au beneficiat și de o consultație gratuită și personalizată din partea echipei Plastregal.

Am rămas foarte satisfăcuți în urma expoziției Moldconstruct 2024, unde am avut oportunitatea să prezentăm publicului larg ultimele inovații din industrie și să interacționăm mai mult cu potențialii noștri clienți.

Suntem foarte recunoscători tuturor vizitatorilor standului nostru și ne bucurăm că din ce în ce mai mulți oameni optează pentru produse de cea mai înaltă calitate și durabilitate, pe bază de aluminiu cu rupere termică.

Vrem să spunem un mare mulțumesc și echipei TV8, care ne-a fost alături și în această experiență și care a documentat expoziția noastră.

Puteți vedea aici reportajul făcut de echipa TV8: https://tv8.md/2024/03/29/video-plastregal-expozitie-la-moldexpo-ai-grija-de-tine-constructiile-de-azi-sunt-viitorul-de-maine-p/254574

Această expoziție a fost o adevărată inspirație pentru noi, și ne-a motivat să continuăm să aducem cele mai bune sisteme, produse și inovații pe piața din Republica Moldova.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături și anul acesta!