Misiune PlastRegal

Salut, mă numesc Ala Blaj și reprezint compania PlastRegal, o afacere de familie care a pornit acum 18 ani, în garajul părinților mei din Căușeni, unde am început producerea primelor ferestre.

Gustul pentru rafinat, unic și frumos l-am descoperit chiar în tinerețea noastră, atunci când ne alegeam bunurile, când ne-am cumpărat primul automobil sau când ne-am construit propria casă. Și ca un fir roșu, această dragoste se manifestă inclusiv în activitatea companiei: în vânzări, în producere, în comunicare. Astăzi, prin tot ceea ce facem la PlastRegal, transmitem frumosul mai departe. Suntem parte a unui continuu și permanent proces de creație. Și tâmplăria e o artă, n-ați știut? 🙂

Între timp, grație pasiunii pentru inovație și noi tehnologii, am optimizat procesele, am încheiat parteneriate strategice cu furnizori europeni, am testat și lansat noi produse, sigure, durabile, funcționale și, mai ales, eficiente energetic, așa cum sunt cele din aluminiu cu punte termică. În prezent, producem la comandă ferestre și uși, rolete, obloane, pereți din sticlă și altele pe care le puteți descoperi pe site-ul nostru. Și pentru că prețuim mediul înconjurător, ne-am ambiționat ca acestea să fie 100% ecologice, astfel încât să livrăm clienților noștri produse autohtone, care corespund normelor și standardelor europene de calitate.

Misiunea PlastRegal este de a asigura buna funcționare a produselor noastre, ca ele, la rândul lor, să asigure confortul, liniștea și siguranța familiilor din Moldova. Și nu numai! În ultimii ani, livrările peste hotare au crescut considerabil. Suntem recunoscuți în afara țării pentru ambalarea impecabilă, livrare rapidă și în siguranță, dar și pentru garanția pe care o oferim.

Ne dezvoltăm continuu. Ne instruim noi și instruim pe alții. Ne bucurăm să fim o inspirație pentru colegii din domeniul tâmplăriei de uși și ferestre. Ajungând la vârsta de maturitate, am realizat că responsabilitatea noastră nu se rezumă doar la produsele și serviciile pe care le oferim. Noi dăm tonul pieței. De aceea, împărtășim experiența noastră cu cei mai tineri, contribuind astfel la bunăstarea și confortul mai multor familii.

Reputația ireproșabilă, respectiv încrederea clienților este principalul nostru activ. Astfel, îndeplinim promisiunile pe care ni le-am asumat, respectăm termenii, ascultăm doleanțele, răspunzând afirmativ celor mai provocatoare proiecte. Toate acestea n-ar fi fost posibile fără echipa noastră de montatori, unii având un stagiu de peste 15 ani, fără consultanții care preiau rapid comenzile, deservind într-o manieră caldă și familială fiecare client, fără meticulozitatea soțului meu și directorului companiei, Igor Blaj, care este prezent în toate procesele și datorită căruia, excelăm, mai ales, la capitolul producere. Pentru că aici suntem la propriu și la figurat o familie. Familia care vă stă la dispoziție de luni până vineri, de la 8 la 17, în Showroom-ul de pe str. Uzinelor 210/2.
Vă așteptăm la cafea, avem una bună! 🙂

Misiune PlastRegal