Întrebări

Am adunat cele mai frecvente întrebări ale clienților noștri și am pregătit răspunsuri pentru toate. Dacă nu ați găsit răspuns la întrebarea dvs, vă rugăm să ne contactați telefonic. Vom fi bucuroși să vă oferim suportul necesar.

 1. Livrați în toată Moldova? Dar peste hotare?

  DA! PlastRegal livrează produsele atât în Moldova, cât și în afara țării. 

 2. E posibil să se formeze condensat la ferestrele calitative?

  Prezența vaporilor condensați pe geam ar putea fi din mai multe motive. Aceasta nu vorbește întotdeauna despre calitatea inferioară a ferestrelor. Să ne referim la câteva cauze care pot provoca această problemă:

  • Florile de cameră amplasate pe pervaz. Plantele, ca oricare suflet viu, respiră, din acest motiv fereastra se poate aburi.
  • Dacă în încăpere au loc lucrări precum gătitul sau spălatul/uscatul rufelor, aceasta va favoriza transpirația ferestrei.
  • Locuința slab ventilată. Această cauză se întâlnește cel mai des în locuințele vechi. Dacă motivul este acesta, vă recomandăm să ventilați de mai multe ori pe zi locuința dvs, sau să motați un sistem de ventilare.
  • Unele geamuri, precum în antreu sau cele fără sursă de căldură sub prevaz de asemenea pot fi umede;
  • Dacă în locuință au loc reparații interioare, acestea vor fi însoțite întotdeauna de o umiditate sporită. 

 3. Prin ce se deosebește sticla LowE de 4S?

  Sticla este un bun conductor termic. Sticla specială LowE se instalează în interior și nu permite transmiterea energiei termice spre exterior. Sticla 4S se instalează la exterior.

  Un articol pe această temă este pregătit pe pagina Blog

 4. Ce ferestre să aleg?

  În primul rând, vă indicăm să atrageți atenția asupra producătorului. Este important să alegeți un producător demn de încredere, care deja și-a făcut o reputație bună pe piața construcțiilor din PVC. De asemenea, merită să vă informați depsre calitatea plasticului. Dacă suprafața profilului este mat, atunci mai mult ca sigur ați ales calitate joasă. Acesta va absorbi ușor praful și murdăria și va fi dificil de-l curățat. Dacă preferați ferestre cu o bună izolare fonică, vă propunem să alegeți termopan cu 2 camere antifonice. În caz că locuința se află în partea solară, e de preferat termopan cu sticle speciale. Mărimea profilului de plastic are la fel o mare însemnătate. Ferestrele Plastregal Premium au lățimea profilului de 88mm și sunt despărite în 7 camere interioare.

 5. Ce rol joacă ferestrele în conservarea energiei?

  În ultimii ani, prețurile tot mai ridicarte la carburanți, i-au determinat pe oameni să se concentreze asupra metodelor de conservare a energiei termice din locuințele lor. Chiar și cei nostalgici știu că timpurile sovietice, în care majoritatea stăteau cu oberlihturile deschise toată iarna, nu se mai întorc înapoi.

  Inginerii, care proiectează casele pasive cu înaltele standarde europene, acordă o mare atenție scurgerilor de energie termică din interior, iar ușile și ferestrele, evident, sunt cele mai principale. Compania PlastRegal, se concentrează anume asupra acestui aspect, când elaborează producția sa.

  Ușile și ferestrele PlastRegal sunt construite în așa fel încât iarna căldura să nu iasă din încăpere, iar vara, să nu intre în ea. Nu este nicio magie. Secretul constă în două elemente importante:

  • sticla specială pe care o utilizăm la producția noastră
  • profilul ecologic din aluminiu, de înaltă calitate

  Mai multe detalii despre sticlă găsiți aici, iar despre profil aici.

 6. Contează feroneria într-o fereastră?

  Da, contează. De calitatea ei depinde rezistența în timp la numărul de închideri/deschideri. Un articol a fost pregătit în acest sens pe Blog.

 7. Ce înseamnă un profil bun?

  Caracteristicile principale ale unui profil PVC de calitate sunt:

  • rezistență sporită la variații de temperatură;
  • izolare fonică și termică reușită;
  • deservire lejeră – ușile din profil calitativ se spală ușor și nu necesită revopsire;
  • durată de viață lungă, verificată în timp (mai bine de 40 ani);
  • posibilitatea de a avea o gamă largă de culori;
  • ecologie – toată producția PVC are la bază materie primă ecologic pură, certificată Greenline® (fără plumb).

   

 8. Pot schimba doar geamul, fără să afectez întreaga fereastră?

  Da, cu siguranţă. Mulți clienți, după o perioadă de timp au observat că a apărut umezeală în interiorul ferestrei sau pachetul de sticlă nu mai este atât de etanșat cu rama de profil. Unii au decis să schimbe doar termopanele. Acest lucru este posibil, doar cu consultarea prealabilă a specialiștilor noștri.