INOVAȚIE ÎN FABRICĂ: Descoperiți noul utilaj care revoluționează producția

În lumea în continuă evoluție a producției industriale, inovația este cheia succesului. Compania PLASTREGAL, cunoscută pentru excelenta sa în confecționarea ușilor, ferestrelor, roletelor, porților și cabinelor de dus, demonstrează încă o dată angajamentul său față de progresul tehnologic prin introducerea noului utilaj Elumatec SBZ 118.

Elumatec SBZ 118: Tehnologia Care Schimbă Jocul

Elumatec SBZ 118 reprezintă o nouă etapă în producția de precizie. Acest utilaj de ultimă generație este proiectat să optimizeze fiecare aspect al procesului de fabricație, asigurând o calitate superioară și eficiență maximă.

SBZ 118, un centru de prelucrare a profilelor cu 3 axe cu prelucrare opțională pe 5 fețe, ușor de utilizat și cu o amprentă minimă, pentru prelucrarea CNC automată a profilelor din aluminiu, PVC și oțel cu pereți subțiri. Cu lungimea sa de prelucrare de trei metri, acest model versatil și puternic este cea mai compactă mașină CNC din gama actuală elumatec.

Câteva detalii mai amănunțite despre SBZ 118:

• Proiectat pentru prelucrarea economică și eficientă a profilelor din aluminiu, PVC și oțel cu pereți subțiri
• Toate operațiunile, cum ar fi frezarea, găurirea, crestarea și filetarea, sunt efectuate în timp ce bara de profil este staționară pentru a proteja suprafețele profilului
• Rezultate de prelucrare mai bune datorită tehnologiei de control inteligent
• Poziționarea rapidă a unității de prelucrare cu până la 60 m/min datorită servomotorizării dinamice
• Recunoașterea automată a clemei și poziționarea clemei
• Schimbător automat de scule de bord cu cinci poziții pentru tava de scule (fără unelte)
• Controler cu 3 axe de ultimă generație
• Funcționare ergonomică și stabilă datorită patului înclinat avansat
• Recunoașterea și poziționarea automată a clemelor previne coliziunile
• Consum redus de energie datorită tehnologiei de control inteligent
• Întreținere online de la distanță

Cu funcții avansate de prelucrare și control, Elumatec SBZ 118 permite echipei PLASTREGAL să realizeze produse cu toleranțe minime și finisaje deosebite. Această tehnologie inovatoare deschide noi orizonturi în design și funcționalitate, oferind clienților soluții ce depășesc așteptările.

Sustenabilitate și Performanță: Misiunea Companiei PLASTREGAL

PLASTREGAL nu este doar un producător de excepție, ci și un promotor fervent al inovației tehnologice în industria de prelucrare a materialelor. Prin investiții constante în echipamente de vârf, compania demonstrează angajamentul său față de mediul de afaceri sustenabil.

Utilizarea Elumatec SBZ 118 este dovada clară a viziunii PLASTREGAL de a fi lider în tehnologie și calitate. Acest nou utilaj nu este doar o achiziție, ci o investiție în viitorul fabricației avansate.