Geam – balcon

Transformă-ți balconul într-o oază de relaxare cu sistemul glisant din sticlă securizată de la PlastRegal! Află informații despre produs, la un singur click distanță!

Caracteristici

Sistemul geam balcon reprezintă modul cel mai eficient de utilizare multifuncțională a spațiului dedicat balconului, cu posibilitate de deschidere parțială sau totală. Acesta este un sistem de glisare din sticlă securizată și reprezintă o soluție practică pentru cei care vor să contempleze în liniște și siguranță peisajul, dat fiind vederea panoramică pe care o oferă această fereastră. 

✓ Sistem inteligent de blocare automată a panourilor de sticlă;
✓ Mecanisme de glisare rezistente la multiple utilizări;
✓ Sistemul de deschidere permite curățarea ușoară și în siguranță;
✓ Restricționează apariția condensului;
✓ Suprafața vitrată maximă – până la 90%;
✓ Posibilitatea de a avea balconul complet deschis, oricând îți dorești;
✓ Ușurință în exploatare și posibilitatea curățarii foarte ușoare a sticlei prin glisarea în interiorul spațiului de montaj;
✓ Prin utilizarea numai de sticlă securizată eliminăm riscul de accidente, deoarece se sparge în milioane de bucățele foarte mici și nu taie;
✓ Reduce zgomotul, oprește praful și menține un ambient plăcut. 

Soluţii inginereşti pentru orice gol de perete

Sistem eficient de evacuare a apei şi de ventilare

Lumină naturală

Rezistență sporită

Investiție inteligentă

Mecanismul de deschidere

Sistemul geam balcon reprezintă modul cel mai eficient de utilizare multifuncțională a spațiului dedicat balconului, cu posibilitate de deschidere parțială sau totală. Acest tip de sistem permite depozitarea cercevelei paralel cu peretele.

 

Mecanismul de deschidere

Sticlă securizată

Securizarea sticlei reprezintă procesul termic de încălzire a acesteia pană la 650-680 C˚ și de răcire rapidă până la temperatura camerei – prin intermediul căruia materialul devine de 5 ori mai dur, fără a-și pierde elasticitatea.

Sticlă securizată

Specificații

Sticla securizată 8, 10 sau 12 mm
Sticlă transparentă, opacă sau color
Deschidere glisantă, inclusiv pe colț

TRANSFORMĂ-ȚI BALCONUL!

Spune-ne dimensiunile pentru geamul tău!

Proiecte recente

Te-ar putea interesa
Corb ascuns

Roletele nu mai sunt un lux, ci o necesitate! Roletele cu corb ascuns sunt opțiunea ideală pentru cei care nu vor să facă modificări vizibile în arhitectura casei.
Premium

Oferă-i un răsfăț casei tale! Comandă ferestre Premium de la PlastRegal pentru a beneficia din plin de confort, eficiență energetică sporită și siguranță maximă!
Sistemul MB-104 Passive

Sistema din aluminiu cu cel mai ridicat nivel de izolare termică ce îndeplinește cerințele impuse elementelor folosite în construcțiile pasive.

Clienții recomandă PlastRegal

Clienții recomandă PlastRegal