Econom

Ferestre universale există! Există ferestrele din profil german, care se descurcă de minune cu orice sarcină, fiind și o soluție avantajoasă economic pentru casa ta!

Caracteristici

Una din preceptele noastre este că fiecare are dreptul la un trai confortabil. Din acest motiv, am ales să suplinim stocul nostru de produse cu ferestre din PVC, clasa econom. Ferestrele din profilul 70 mm sunt ideale pentru condiţiile climaterice ale Moldovei, oferind un raport optim între preţ, calitate şi avantaje funcţionale. Sunt destinate atât pentru construcţia noilor clădiri, cât şi pentru reconstrucţia celor existente. Prețul avantajos nu se reflectă asupra calității, acestea corespund întru totul standardelor europene.

 

✓ Ferestre fără plumb, fiind recomandate inclusiv pentru camera copiilor și instituții medicale;
✓ Produse ecologice 100%, prietenoase mediului;
✓ Posibilitatea instalării unei ferestre cu geam dublu mai lat permite să conservăm mai bine căldura în casă;
✓ Siguranța sporită, grație caracteristicilor de design și posibilității de a monta armături antiefracție;
✓ Ferestrele PVC protejează eficient și împotriva zgomotului, datorită etanșeității crescute a acestora. Liniștea este asigurată chiar dacă fereastra are ieșire spre stradă unde circulă des mașini;
✓ Profil cu aproape 20% mai eficient energetic decât ferestrele din sistemele înguste convenționale;
✓ Aspectul clasic al unei ferestre din PVC poate fi schimbat datorită diverselor scheme de culori, inclusiv celor care imită textura lemnului.

Profilele sunt 100% ecologice și certificate Greenline

Culoare rezistentă la acţiunea razelor solare

Gamă largă de finisaje și culori

Parametri excelenți de utilizare

Livrare Moldova

Furnitură atifurt

Feroneria MACO este caracterizată prin:

  • aspect elegant;
  • anti-furt;
  • simplitate și un înalt diapazon de reglare;
  • manevrarea extrem de ușoară datorită unei cantități de ceară ce acoperă totate piesele;
  • suprafață anticorozivă în 3 straturi (zincarea, nichelarea la nivel molecular și acoperirea cu ceară);
  • „foarfecă” cu funcția micro-climă;
  • toate piesele MACO sunt bine marcate.

Furnitură atifurt

Mânerul antifurt Hoppe Secustik

Hoppe Secustik la straja casei tale! 

  • Mecanism sigur. La orice forțare a ferestrei din exterior, atunci când hoțul va încerca să o deschidă cu o șurubelniță sau un alt obiect, un mecanism special intern funcționează între mâner și știft, care blochează în siguranță geamul din interior;
  • Clic sonor. La rotirea mânerului se produc sunete asemenea mouse-ului de la computer, care te informează despre prezența elementelor de securitate cu care este dotat mânerul;
  • Rezistență. Acest tip de fitinguri sunt fabricate dintr-un aliaj special din aluminiu și alamă.Mânerul antifurt Hoppe Secustik

Specificații

Adâncime profil 70 mm
Număr de camere 5 camere
Termen de exploatare 40 ani
Certificare Greenline
Uf 1,3 W / (m2K)

Întrebări frecvente


Termopanul poate fi alcătuit din 2 rânduri de sticlă, una dintre care este acoperită cu acoperire de suprafață (Low-e). Depunere este caracterizată printr-o emisivitate redusă: se reflectă radiațiile infraroșii cu lungime de undă mare, caracteristice căldurii provenită din încălzire. În perioadele reci, reduce pierderile termice.

 


Sticla este un bun conductor termic. Sticla specială LowE se instalează în interior și nu permite transmiterea energiei termice spre exterior. Sticla 4S se instalează la exterior.

Un articol pe această temă este pregătit pe pagina Blog


În primul rând, vă indicăm să atrageți atenția asupra producătorului. Este important să alegeți un producător demn de încredere, care deja și-a făcut o reputație bună pe piața construcțiilor din PVC. De asemenea, merită să vă informați depsre calitatea plasticului. Dacă suprafața profilului este mat, atunci mai mult ca sigur ați ales calitate joasă. Acesta va absorbi ușor praful și murdăria și va fi dificil de-l curățat. Dacă preferați ferestre cu o bună izolare fonică, vă propunem să alegeți termopan cu 2 camere antifonice. În caz că locuința se află în partea solară, e de preferat termopan cu sticle speciale. Mărimea profilului de plastic are la fel o mare însemnătate. Ferestrele Plastregal Premium au lățimea profilului de 88mm și sunt despărite în 7 camere interioare.

Lumină multă?

Poți avea în proporții nelimitate cu ferestrele PVC!

Te-ar putea interesa
Buzunare

Simplă? Așa pare, dar nu e! Cea mai diversă și extrem de funcțională este plasa împotriva insectelor de tip „buzunar”!
Econom

Nu ne spune unde vrei s-o instalăm, căci se potrivește oriunde! Ușa PVC de la PlastRegal – o soluție universală pentru orice gol de perete!
Optimal

Uși PVC perfecte pentru clima din Moldova? Le găsești la PlastRegal. Alege ușa ta!

Clienții recomandă PlastRegal

Clienții recomandă PlastRegal