Sistem anti-incendiu

Casa ta se află în siguranță totală? Comandă ferestre rezistente la foc, pentru a proteja familia de pericolul unui incendiu!

Caracteristici

Ferestre rezistente la foc? Aici sunt: MB-86EI! Acestora le sunt atribuite și caracteristicile sistemului MB-86, pe baza căruia sunt confecționate, astfel vei beneficia și de un nivel ridicat de izolare fonică și termică, precum și de etanșeitate la apă și aer.

Sistemul este clasificat ca fără răspândire a focului;
Ferestrele dotate cu sistemele anti-incendiu îmbină avantajele sistemului clasic MB-86;
Dețin o bună permeabilitate la aer și etanșeitate la apă;
✓ Acest tip de ferestre sunt dotate cu profile cu trei camere, unde partea centrală este reprezentată de o cameră de izolare între inserturile termice cu o lățime de 43 sau 42 mm;
Aria largă de grosime a geamurilor care pot fi utilizate permite folosirea mai multor tipuri de sticlă izolantă (geam termopan), inclusiv seturi cu 2 camere;
✓ 
Posibilitatea dotării și cu sistem antiefracție. 

Eficiență energetică

Etanșeitate la apă și aer

Protecție de fum

Durabilitate și siguranță

Investiție inteligentă

Calitate europeană

Specificații

Izolație termică DA
Rezistență la foc DA
Rezistență la vânt DA
Profile 3 camere

Întrebări frecvente


Acest sistem de desfumare și anti-incendiu permite realizarea elementelor structurale variate responsabile pentru organizarea în clădiri a zonelor anti-incendiu, care garantează condiții corespunzătoare de evacuare a persoanelor. Soluțiile de mai sus includ atât produsele care sunt legate structural de grupul de sisteme ferestre-uși, precum și cele care se bazează pe sisteme de fațade de tip montant-traversă. Rezistența la foc a acestui tip de construcție se plasează în cadrul claselor de la EI15 până la EI120, în funcție de cerințe pentru structuri verticale.

Ridică nivelul de siguranță a casei tale!

Instalează-ți ferestre anti-incendiu de la PlastRegal

Proiecte recente

Te-ar putea interesa
Corb aplicat pe zid

Confortul are nume: rolete cu corb aplicat pe zid! Acestea sunt cele mai des întâlnite tipuri de rolete, deoarece se instalează rapid, ușor și pentru mult timp înainte.
Perete cortină

Peretele cortină are o variație mare de utilizări datorită structurii sale rezistente, fiind opțiunea numărul unu în calitate de fațade estetice.
Pergola

Visezi la o terasă? Pergola ta poate deveni una! La PlastRegal realizăm modele de dimensiuni personalizate, într-o varietate mare de forme, culori și design.

Clienții recomandă PlastRegal

Clienții recomandă PlastRegal