Perete cortină

Peretele cortină are o variație mare de utilizări datorită structurii sale rezistente, fiind opțiunea numărul unu în calitate de fațade estetice.

Caracteristici

Visezi la o fațadă neobișnuită, cu o deschidere panoramică, ca să vezi răsăritul și apusul în rezoluție maximă? Peretele de tip montanți și traverse este destinat anume acestui tip de construcție. Peretele cortină este opțiunea numărul unu pentru cei ce-și doresc fațade estetice, cu linii de separare înguste, vizibile. Acest tip de construcție este potrivit și pentru ferestrele rabatabile sau de mansardă. 

Plăcile de sticlă pot forma o grilă uniformă vizual. Acest lucru este facilitat și prin îmbinările estetice și exacte cu alte elemente ale structurii: pereți interiori și tavane suspendate;
O gamă largă de profile de montanți și traverse;
Soluții moderne privind accesorii și elemente de îmbinare;
✓ Umplutura modului fix al fațadei poate avea o greutate de până la 1100 kg;
✓ Poate fi dotat cu sistem antiefracție;
✓ Oferă o libertate considerabilă în proiectarea punctelor de fixare a fațadei;
Diversitatea de sticlă permite utilizarea de panouri de sticlă cu dimensiuni și grosimi mari, precum și a geamurilor termoizolante cu două camere;
Fenomenul de condensare a vaporilor de apă pe elemente din aluminiu este redus la minim.

Etanșeitate la apă și aer

Structură rezistentă

Vedere panoramică

Aspect modern

Sistem antiefracție

Specificații

Profile de montanți de la 65 mm până la 325 mm
Profile de traverse de la 5 mm până la 189,5 mm

Întrebări frecvente


Peretele cortină este potrivit pentru fațadele care au dimensiuni foarte mari. Acestea mai degrabă pot acompania ușile și ferestrele glisante. Realizăm la comandă proiecte personalizate, care răspund celor mai exigente cerințe. Contactează-ne pentru o consultație individuală! 

Îți dorești o fațadă modernă?

Optează pentru peretele cortină!

Proiecte recente

Te-ar putea interesa
Pergola

Visezi la o terasă? Pergola ta poate deveni una! La PlastRegal realizăm modele de dimensiuni personalizate, într-o varietate mare de forme, culori și design.

Clienții recomandă PlastRegal

Clienții recomandă PlastRegal