Ferestre

Ferestrele din aluminiu au urcat sus în preferințe. Aceasta pentru că s-au dovedit a fi cele mai eficiente din punct de vedere energetic, iar grație maleabilității aluminiului, au mai multe posibilități de construcție, fiind ușor de modelat în diferite forme și dimensiuni.
Despre alte însușiri, am povestit mai detaliat pentru fiecare sistem de aluminiu în parte.
 
Sistemul MB-104 Passive

Sistema din aluminiu cu cel mai ridicat nivel de izolare termică ce îndeplinește cerințele impuse elementelor folosite în construcțiile pasive.
Casement

Sistemul MBS CASEMENT se foloseşte la executarea ferestrelor rabatabile şi la cele cu deschidere exterioară. Economice, cu excelente calităţi în utilizare.
Armonic

Sistemul armonic îți oferă o mai mare flexibilitate, fiind o soluție practică în utilizarea zilnică, în pofida dimensiunilor mari ale construcțiilor.
Glisant

Ferestrele liftant – glisante sunt o soluție de legătură ideală dintre încăperile de tip închis cu mediul exterior, constituind o ieșire convenabilă spre balcon, terasă sau bucătăria de vară.
Perete cortină

Peretele cortină are o variație mare de utilizări datorită structurii sale rezistente, fiind opțiunea numărul unu în calitate de fațade estetice.
Sistem anti-incendiu

Casa ta se află în siguranță totală? Comandă ferestre rezistente la foc, pentru a proteja familia de pericolul unui incendiu!
Sistemul MB-86

Îți dorești o fereastră de dimensiuni mari sau foarte mari? Sistemul MB-86 pentru asta a fost inventat.
Sistemul MB-70

MB este un sistem modern din aluminiu care se foloseşte la executarea diferite tipuri de ferestre, uşi, vitrine, construcţii structurale etc.

MUNCA NOASTRĂ VORBEȘTE DE LA SINE

Vizitați proiectele noastre unde veți vedea rezultatele muncii noastre