Descoperim inovații la expoziția „BAU Munchen” și le aducem acasă, în Moldova – spre implementare!

Descoperim inovații la expoziția „BAU Munchen” și le aducem acasă, în Moldova – spre implementare!

În perioada 17 – 21 aprilie, compania Plastregal a fost prezentă la expoziția mondială BAU Munchen, pentru o porție nouă de inspirație, inovație și idei! BAU Munchen este unul dintre cele mai importante evenimente internaționale pentru arhitectură, materiale de construcție și sisteme de tâmplărie.

Echipa Plastregal a fost impresionată de inovațiile prezentate la expoziție. Ușile super dimensionale, deschiderile automatizate, sistemele și posibilitățile noi de acționare au fost un punct de atracție major pentru mulți vizitatori, iar noutățile și inovațiile descoperite au stârnit interesul și admirația multor profesioniști din domeniul tâmplăriei.

„Am rămas surprinși de inovațiile prezentate în cadrul expoziției. Am descoperit soluții noi, mai optimizate, mai moderne, mai sigure, pe care cu siguranță le vom lua cu noi acasă”, afirmă Igor Blaj, directorul Plastregal.

Pentru Plastregal, expoziția BAU Munchen a fost o oportunitate excelentă de a-și extinde rețelele de contacte și de a-și dezvolta afacerea. Astfel, compania a stabilit conexiuni cu furnizori europeni din domeniu, în vederea unui parteneriat de durată, pentru a aduce inovația mai aproape de beneficiarii din Moldova.

„Ne-a atras atenția un produs (o membrană) care este subțire și hidroizolant, care credem că va revoluționa piața de tâmplărie locală. Efectul pe care-l produce este extraordinar. Mi-am confirmat că pentru a alege un produs bun, este nevoie de o cercetare amplă”, spune Ala Blaj, specialistă în marketing a companiei.

Fiecare ediție BAU Munchen adună peste 2.000 de expozanți și peste 250.000 de vizitatori din întreaga lume. Pentru a urmări reportajul realizat de echipa noastră chiar de la fața locului, accesați pagina noastră de instagram!