Cum obții o construcție pe viață?

Unul dintre cele mai importante aspecte în construcția sau renovarea unei case sunt ușile, ferestrele și sistemele glisante. Acestea contribuie la siguranța locuinței, la eficiența termică și mai ales, la aspectul vizual al casei.

Știm că construcția unei case este o investiție pe termen lung. Astfel noi, la PlastRegal, punem un accent deosebit pe calitatea și durabilitate produselor noastre, pentru ca acestea să reziste și să funcționeze decenii întregi.


O construcție pe viață

Cum reușim să producem uși, ferestre și sisteme glisante care se păstrează decenii întregi?


#1. Materiale

Folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate posibilă, și în special, optăm cât mai des pentru aluminiul cu rupere termică.

De ce aluminiu?

  1. Durabilitate sporită: un material foarte rezistent la intemperii, uzură și coroziune.
  2. Aspect modern și elegant: oferă un aspect rafinat și contemporan oricărei construcții.
  3. Dimensiuni mari: permite realizarea de ferestre și uși de dimensiuni generoase, sporind luminozitatea spațiului interior și conectarea cu natura.
  4. Eficiență energetică: contribuie la reducerea pierderilor de căldură, optimizând consumul energetic al clădirii. Spre exemplu, unele sisteme pe bază de aluminiu de la PlastRegal, sunt certificate pentru case pasive.

#2. Producere

De producerea și asamblarea produselor noastre se ocupă o echipă super calificată de specialiști. Asamblori și ingineri cu 10+ ani de experiență și cu sute de proiecte realizate cu succes.

Mai mult, folosim utilaje moderne și de ultimă generație, care permit o producție rapidă, precisă și eficientă.


#3. Montare

Un pas extrem de important și deseori trecut cu vederea este montarea ușilor, ferestrelor și sistemelor glisante, odată ce au fost finalizate.

Echipa noastră de montatori experimentați garantează o execuție impecabilă, respectă toate standardele de calitate și vin cu recomandări personalizate. Aceștia îmbină impecabil construcția cu zidăria (prin montarea unui profil adăugător), astfel obținând

  • Lipsa umidității dintre perete și construcție
  • Lipsa condensului pe suprafața geamurilor
  • Termoizolare sporită pe tot perimetrul construcției
  • Fonoizolare sigură în timp

Toate aceste elemente ne ajută să producem uși, ferestre și sisteme glisante care se păstrează și funcționează decenii întregi, contribuind la o construcție pe viață.

Dacă ești și tu în procesul de construcție sau renovare a unei case, și vrei să te asiguri că optezi pentru cele mai durabile și calitative uși și ferestre, alege produsele PlastRegal.

Completează formularul de pe prima pagină pentru a obține o consultație telefonică gratuită cu echipa noastră. Urmează să analizăm împreună proiectul tău și să găsim cele mai bune soluții pentru tine, casa și familia ta!

Sau ne poți contacta direct la numărul de telefon +373 78 320 000

P.S. Ne găsești și offline, la showroom-ul din cadrul fabricii noastre… unde poți vedea și procesul de producere, pe strada Uzinelor 210/2.