Produse din aluminiu

Redescoperă aluminiul așa cum nu l-ai cunoscut până acum. Produsele din aluminiu vor aduce inovația în casa ta transformând-o într-o locuință eficientă energetic, ce lucrează pentru confortul tău.

Ferestre și Uși

Sistemele de aluminiu ALUPROF permit construirea a numeroase tipuri de ferestre și uși diferite, în funcție de sfera de utilizare și cerințele detaliate privind funcționalitatea, estetica, izolarea termică si pentru dimensiuni dorite.

Sisteme culisante

Sisteme de uși și ferestre glisante cu izolare termică, ofera posibilitatea de economisire a spațiului în încăpere.

Sistemele de fațadă

Construirea fațadelor din sticlă ale clădirilor reprezintă instrumentul perfect de formare a arhitecturii contemporane, a căror sarcină este să asigure o luminozitate corespunzătoare în interiorul clădirilor.

Sisteme anti-incendiu

Rezistența la foc! Sisteme de desfumare și anti-incendiu responsabile pentru organizarea în clădiri a zonelor anti-incendiu, precum și care garantează condițiile corespunzătoare de evacuare a persoanelor.

Rulouri exterioare

Rulourile de exterior reprezintă un sistem practic ce vă protejează în trei moduri: printr-o izolare perfectă, protecția intimității și liniștii dvs., asigurând în același timp o “barieră anti-efracție” eficientă.

Usi Panou

Ușile panou Aluprof se caracterizează atât prin eleganta designului cât si prin parametrii tehnici ridicați, construcția se bazează pe sisteme de profil din aluminiu cu termo izolare MB-86.