Despre noi

Folosim tehnologii inovative în producerea ferestrelor și ușilor din aluminiu cu punte termică și PVC. Lucrăm potrivit standartelor europene și utilizăm doar materiale certificate ecologic. Respectând aceste principii, vă putem garanta durabilitatea produselor Plastregal și confort în locuințele dvs. Pe lângă aceasta, inginerii noștri prefesioniști vor oferi soluții necesare potrivit necesităților dvs. 

15 Peste 15 ani de experiență în construcția de uși și ferestre PVC
3000 Peste 3000 de lucrări, de complexitate medie și avansată

Timp de 15 ani, am acumulat o experiență vastă în producerea și montarea ușilor și ferestrelor din PVC, cu geam termopan. Ocupăm poziții de top, pe piața Republicii Moldova, datorită produselor de calitate înaltă, care pot fi completate cu rolete sau obloane.

Vezi dovezi

7 motive, de ce să colaborați cu noi

Echipa

Specialiștii calificați ai companiei noastre, vor efectua rapid și eficient solicitarea clientului.
Avem o echipă mică, dar fiecare își cunoaște lucrul, ceea ce asigură coerența în muncă și viteză a realizării comenzii. Echipa noastră a câștigat încredere nu numai în Moldova, ci și peste hotarele ei. 

Excelență

Tot ce facem la Plastregal este condus de o puternică motivaţie: pasiunea pentru excelenţă şi angajamentul ferm de a contribui la dezvoltarea pieței cu cele mai bune produse şi servicii.
Ne concentrăm resursele în a livra clienților noștri produse durabile. 

Producere

Oficiul nostru este amplasat în incinta zonei de producere, ceea ce ne permite să avem control deplin asupra calităţii de producere.
Clienții noștri pot veni oricând la fabrica noastră pentru a vedea la ce etapă se află comanda lor și se pot convinge personal de calitatea efectuării lucrărilor. Plastregal este producător autorizat de către KBE si Kommerling Germania.

Experiență

Experiența noastră de 15 ani ne permite să efectuăm toate lucrările impecabil.
Clienții rămân mulțumiți de munca noastră, fapt confirmat prin numeroasele recenzii.

Calitate

Calitatea înaltă a produselor noastre se datorează utilizării exclusive a materialelor și componentelor de încredere.
Toate acestea au fost supuse tuturor verificărilor necesare. Produsele noastre sunt ușor de folosit, sunt fiabile și durabile.

Garanție

Toate produsele noastre respectă standardul ISO9001, care ne permite să acordăm o garanție de 10 ani pentru ferestre și o garanție de 2 ani pentru echipament. Utilizarea KBE în producția de ferestre garantează siguranță acestora.

Deservire

Dacă aveți nevoie de ferestre, efectuarea unei comenzi este foarte simplă. Este suficient să ne telefonați și să lăsați o cerere.
Specialistul va veni în scurt timp și va lua toate măsurările. Pentru satisfacția și confortul dvs., în procesul de montare, ne asigurăm să nu fie afectate bunurile personale, iar la încheierea lucrărilor, să lăsăm locul de muncă curat.

1 Echipa 2 Excelență 3 Producere 4 Experiență 5 Calitate 6 Garanție 7 Deservire

Organizarea procesului de muncă

În cei peste 15 ani de experiență am reușit să realizăm 3000 proiecte în Moldova și în afară. Expertiza acumulată în acești ani ne permite să abordăm orice proiect nou cu un ochi bine calibrat asupra detaliilor care fac lucrarea finală să arate și să funcționeze impecabil.

Măsurăm
Alegem
Calculăm
Montăm
Finalizăm

Luăm toate măsurările necesare

Pentru a efectua o comandă de ferestre, este nevoie să lăsați o cerere. În scurt timp inginerul nostru se va deplasa la locul stabilit, pentru a prelua mărimile exacte. Consultațiile și măsurările sunt gratuite.

Selectăm profilul și pachetul de sticlă

Aveți posibilitatea să alegeți tipul de profil și sticla, precum și toate accesoriile necesare. Apoi, specialiștii noștri vor face o estimare, după care va fi stabilită ziua instalării, în care se va face munca propriu-zisă.

Elaborăm oferta personalizată

Pe baza măsurilor și a materialului selectat, elaborăm oferta care conține prețul pentru fiecare element. Totodată, se indică garanția, detalii despre livrare și termenii de realizare.

Montăm profesionist

Meșterii noștri au o experiență vastă de muncă, ceea ce garantează montarea corectă. Un mic secret: instalatorii noștri nu fumează, în schimb iubesc cafeaua :)

Lasăm locul de muncă curat

După fiecare proiect, echipa noastră lasă șantierul sau apartementul dvs. curat. Toate deșeurile sunt colectate și evacuate.

PROIECTE

Ferestre și Uși din Aluminiu ce se vor adapta cu ușurința stilul casei tale

PROIECTE

Cele mai frumoase peisaje cu ferestre Plastregal

PROIECTE

Ferestre și Usa premium Kommerling 88

Parteneri cu renume

În producția noastră, folosim doar materie primă obținută de la branduri cu renume mondial, ceea ce ne permite să atingem standarde înalte de calitate.