Ușile de intrare

În conformitate cu dorinţele dvs. şi ideile designerilor uşile de intrare Plastregal pot fi cu o singură cercevea sau cu două, deschidere interioară sau exterioară, clasice sau moderne, cu umplutură de triplex, sandwich sau cu paneluri ornamentale, cu una sau mai multe elemente laterale, uşi rafinate şi simple, albe, colorate sau decorate sub copac, etc.

Elemente necesare:

  • Orificii de decompresie — sunt necesare în reglarea optimă a presiunii care se formează în interiorul construcției în urma razelor solare. Acestea se află în partea exterioară a profilului.
  • Bălămăli — se respectă toate standardele. Aceasta ne permite să construim uși care să suporte un număr maximal posibil de închideri/deschideri păstrând geometria carcasei. Balamalele se atașează cu amplificatoare de metal speciale. Au un aspect prezentabil, classic și pot fi ascunse la dorința clientului
  • Guma izolantă pe întreg perimetrul ramei — contribuie la izolarea fonică și termică. Finidcă este ușă de intrare, calitatea acestui element merită atenție.
  • Amplificatoare de unghi — elemente de plastic rigid care se aplică pe metalul în sine și contribuie la etanșarea unghiurilor profilului în momentul sudării. Astfel rigiditatea se păstrează pe întreg perimetrul construcției
  • Găurile pentru lacăt — acestea se produc după un model bine stabilit cu ajutorul unor șabloane. Astfel apariția posibilelor erori este total exclusă.
  • Gradul de cuplare — ușile obișnuite conțin o broască pentru închidere. La ușile noastre, montăm trei broaște. Astfel cerceveaua se cuplează maximal de rama ușii fără nici o teamă de vânt.