Rolete

Roletele sunt o bună alternativă pentru gratii în exterior și jaluzele în interior. Constituie o bună protecție împotriva privirilor curioase nedorite.

Rolete

Au un aspect atractiv și practic sunt invizibile în starea lor deschisă. De asemenea, roletele au o izolație termică și fonică bună. Construcția este practică și ușor de operat, indiferent de tipul de instalare pe care îl alegeți. Aceste dispozitive aduc o contribuție în plus împotriva înghețului, a căldurii sau a soarelui strălucitor.  În compania noastră găsiți rolete cu orice metodă de montare, fiecare dintre ele având avantajele sale.

Rolete cu cutie încorporată

 

Acest tip de rolete sunt ideale pentru orice casă. Caseta se află într-o nișă deasupra deschiderii ferestrei, dând impresia că pânza coboară din perete, așa cum se vede în prima imagine de sus. Cutia integrată ascunde complet mecanismul ruloului, cu ajutorul unui capac de inspecție special. Pentru a efectua unele lucrări, puteți accesa rapid întregul mecanism printr-o deschizătură care este prevăzută dedesubtul casetei (marcată cu roșu). Celelalte 3 laturi ale cutiei vor fi izolate, la dorință, de către proprietar. În măsura în care ne permite construcția, putem monta cutia de deasupra ferestrei, fie pe fereastra în sine sau putem face o instalație care se suprapune parțial. În primul caz, lumina soarelui va fi utilizată cât mai mult posibil. Opțiunea cu suprapunere parțială, deși necesită o nișă în golul ferestrii, ea nu va fi prea adâncă. Indiferent de metoda de instalare aleasă, specialiștii noștri vor face totul rapid și eficient. Va trebui doar să alegeți modul de gestionare a rulourilor: automat sau manual și vă puteți bucura de noile rolete.

Rolete exterioare aplicate

Roletele exterioare aplicate pot fi montate pe deschiderile deja existente. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lucrările suplimentare în golul ferestrei. Acestea se atașează ușor pe fațadă și se potrivesc perfect cu aspectul general al clădirii. Datorită acestui tip de rolete, fluxul de lumină ce intră pe geam nu va fi deloc afectat. Caseta, situată în afara clădirii, nu necesită izolare suplimentară, ceea ce reduce semnificativ costurile de instalare. Acest tip de rolete nu sunt doar ușor de utilizat, dar și de reparat. Pentru orice eventualitate, dacă ar apărea vreo problemă, datorită accesului rapid la mecanisme, repararea rulourilor se va face cât mai repede posibil. Dacă alegeți acest tip de rolete, vă rugăm să contactați specialiștii noștri, care vor sugera idei optimale pentru necesitățile proprietarului.

Avantajul roletelor suprapuse

Roletele suprapuse se instalează exclusiv cu tâmplăria, în golul ferestrei sau  a ușii. Montarea acestui tip de rolete, trebuie planificată în stadiul proiectului clădirii. Ele sunt aproape invizibile pe fațadă. Proprietățile lor de protecție nu sunt inferioare celorlalte două tipuri discutate deja, ci chiar ușor le depășesc. Le mai numim rolete cu cutie caldă, deoarece sunt fixate astfel încât caseta în sine ramâne în interiorul camerei, iar pânza este în afară, așa cum se vede în imaginea machetului secționată transversal. Acest lucru poate necesita o izolare suplimentară a cutiei din interior, deoarece aluminiul are o conductivitate termică ridicată și acest lucru poate duce la pierderi suplimentare de căldură în cameră.

În ce privește protecția, roletele cu cutie caldă sunt mai sigure, decât celelalte două modele, deoarece accesul la casetă este aproape imposibil. Toate mecanismele de control ale pânzei se află în interiorul camerei și nu sunt deloc accesibile din exterior. Chiar și iarna puteți avea acces la ele, în mod confortabil fără să fie nevoie să lucrați în temperaturi reci. Dacă ați ales această metodă de instalare, vă rugăm să consultați specialiștii noștri pentru ca toate lucrările să fie efectuate maximum calitativ.

Pentru a face comandă, vă invităm să ne sunați sau să solicitați un apel, să ne scrieți un email, să ne lăsați un mesaj pe Jivochat, sau să vizitați oficiul nostru.