Porți de garaj

Porțile-rolete, după principiu, sunt aceleași rolete, doar că au lamelele confecționate din material mai dur, din cauza dimensiunilor mai mari.

Porți de garaj

Sunt foarte potrivite pentru așa obiecte precum:

  • garaj particular;
  • centre comerciale/distractive;
  • secții de producere;
  • depozite și hangaruri.

Montarea porților este posibilă în golul ușii sau în afară, în interioru construcției sau în afara ei. Mărimile maxime, ce permit instalarea porților-rolete sunt: lățimea — 6 m, aria — 18 m2. Porțile-rolete constituie o soluție economic avantajoasă pentru suprafețele mari. Aluminiul, din care sunt confecționate lamelele porții rămâne stabil la așa factori precum: coroziune, UV-radiație și precipitații atmosferice. Este rezistent la lovituri puternice.

Același lucru este valabil și pentru celelalte detalii și părți ale construcției. Elementele porților, în timpul producerii, trec printr-un proces de prelucrare specială, ce le face să rămână stabile la factorii de mediu agresivi din exterior.

Mecanismul porții funcționează aproape fără zgomot datorită echilibrării precise a ghidajelor și pânzei, precum și a rolelor speciale care asigură o mișcare lină. Acest lucru este deosebit de important în garajele adiacente casei, în cazul în care rulourile sunt instalate în imediata apropiere a oamenilor.

Porțile-rolete sunt ușor de montat, confortabil de exploatat și greu de spart.

Pentru a face comandă, vă invităm să ne sunați sau să solicitați un apel, să ne scrieți un email, să ne lăsați un mesaj pe Jivochat, sau să vizitați oficiul nostru