Plase anti-insecte

Plasele au fost concepute pentru a ne proteja locuința de insectele nedorite. Vă propunem câteva tipuri de plase, care soluționează diferite necesități de montare: plasa pe balamale, plasa fixă, plasa de tip Plisse. Sunt disponibile în toate culorile RAL sau cu textură, în cazul oricărui tip de plasă ales.

  • Culoare rezistentă la acţiunea razelor solare
  • Rezistență sporită la vapori și umiditate

Cu balamale

Aceste plase sunt foarte practice și econome în cazul în care dorim să le montăm la o ușă sau la fereastră unde avem sfori pentru rufe și în ultimul rând pentru fumatori. Plasele pe balamale nu sunt recomandate la apartamentele care sunt mai sus de etajul 4, deoarece sub influența presiunii vântului deseori cad și respectiv se deteriorează. Culoarea poate fi adaptată potrivit dorințelor clientului. Notă: În cazul în care aveți o roletă exterioară, nu este posibilă alegerea unei plase anti-insecte pe balamele, deoarece va împiedica deplasarea covorului de lamele. În această situație recomandăm plasa de tip rulou.

Cu rame fixe (pe buzunare)

Plasele pe buzunare se fixează în perioada când ne supără insectele și în perioada rece se depozitează. Sunt recomandate la ferestrele unde nu se necesită deschiderea ei regulată. Atât plasele pe balamale, cât și plasele pe buzunare sunt realizate din bara de aluminiu, cu dimensiunile de 17mm*25mm. Acest lucru contribuind la o bună păstrare a geometriei plasei în timpul exploatării ei. Notă: Aceste plase nu se recomandă în cazul când dimensiunile plasei depășesc marimea de 900mm*1800mm. În această situație în ajutor ne vin iarași plasele de tip rulou.

Plisse (deschidere orizontală)

Acest tip de plase satisfac necesitățile dimensiunilor mari de ferestre și uși. Au un design plăcut și se bucură de o ușoară funcționalitate. Sunt dotate cu un sistem de culisare fără pretensionare, acest lucru contribuind la o deplasare ușoară a plasei. Un plus la acesta plasă sunt punctele intermediare de oprire, astfel la o ușă sau la o fereastră, plasa plisse poate fi întredeschisă la o poziție dorită. Cele cu închidere, cu două canate, au o bandă magnetică suplimentară, astfel încât îmbinarea lor să se realizeze perfect. Notă: Dimensiunile max. în cazul plaselor ordinare: 1500mm lațime și 2500mm înălțime; în cazul plaselor duble: 3000 mm lățime și 2500mm înălțime.


 

 

O selecție bogată de culori

SHEFFIELD OAK LIGHT STYLO
MOOREICHE
EICHE DUNKEL
SAPELI
SCHOKOBRAUN
PYRITE
BIANCO FRASINO
STREIFEN DOUGLASIE
EICHE HELL
GOLDEN OAK
METBRUSH MESSING
EICHE NATUR
ANTHRAZITGRAU SANDSTRUKTUR
OREGON 4
EICHE RUSTIKAL
BLACK CHERRY
GRAU
ANTHRAZITGRAU
IRISH OAK
MARBLE
SOFT CHERRY
BERGKIEFER
METALLIC WOOD MOCCA STYLO
ANTHRAZITGRAU STYLO MATT
SIENA PR ROSSO
HAZY GREY FINESSE
BEIGE TP60
SIENA PN NOCHE
SCHWARZBRAUN
KUPFER
Vezi toate

Părerile clienților contează