Testimonianze

Folosim tehnologii inovative în producerea ferestrelor și ușilor din PVC. Lucrăm potrivit standartelor europene și utilizăm doar materiale certificate ecologic. Respectând aceste principii, vă putem garanta durabilitatea produselor Plastregal și confort în locuințele dvs. Pe lângă aceasta, inginerii noștri prefesioniști vor oferi soluții necesare potrivit necesităților dvs.

Sursa: Facebook

Sono una persona che tiene molto alla qualità e al design e sono felice della scelta fatta, perché il risultato dei lavori è piaciuto molto alla mia famiglia. Sono stati rispettati i termini di realizzazione e della consegna, grazie all’ottima organizzazione del Mostra tutto

Aurelia Vasilica

Plast Regal è un’azienda a gestione familiare. È un’azienda di cuore alla quale posso rivolgermi in piena fiducia tutte le volte che avrò bisogno di infisso in PVC. Hanno un team efficiente e molto professionale, molto flessibile alle richieste del cliente e Mostra tutto

Mariana Stratan

Vreau să vă aduc personal mulțumiri pentru executarea comenzii de ieri, și în deosebi baieților Ion și Veaceslav, muncitori, profesionaliști, atenți, fideli companiei, cu multă acuratețe au executat demontarea și montarea, Mulțumim mult!!!

Anatol Rusica

Ho scelto di collaborare con l’azienda Plast Regal perché mi è stato detto che è un’azienda che mette accento su materiali di alta qualità. Presso gli stabilimenti della Plast Regal, il responsabile delle vendite mi ha dato una mano a scegliere la migliore Mostra tutto

Ion Bistieru

Cotelnic Anna

Un showroom bine amenjat și cu demonstrații ale ferestrelor și obloanelor pe înțelesul tuturor! Succese în continuare!

Alina Tabac, Chișinău, Republica Moldova

Sunt foarte multumit si satisfacut de calitatea Ferestrelor le de la Plastregal !! Atitudine serioasa si sincera! Bravo!! Succese!!

Svetlana Sirenchuk

Am avut o experienta placuta cu PlastRegal. Am comandat rolete impotriva la insecte, intr-un timp scurt (1 zi ) au fost deja montate. Calitatea ok , lucrul cu personalul la fel. Sunt multumit de achizitie data. Recomand cu incredere aceasta companie.

Leon Igor

Recomand cu mare drag Plastregal. Comanda a fost realizată in timp, plasele sunt calitative și echipa companiei este la fel de nota 10.

Elena Sunshine

Это та компания, которая воплощает мечты в реальность...!!!

Танечка Куртева Булига

Va multumesc mult pentru ușa de sticla securizata care s-a integrat perfect in locuinta noastra! Multumita de service si calitate!

Veronica Grajdean

Profesioniști! Sunt mulțumită si recomand cu incredere!! Sunt cei care o fac cu bun simt, calitativ si profesionist.

Natalia

Concluzionind din multiplele recenzii exelente cred in tendinta intreprinzatorilor in special al Dstra de a lucra spre ridicarea nivelului de acordare a serviciilor de nivel inalt consumatorilor inclusiv cu promovarea unei politci de preturi care sa corespunda Mostra tutto

Pavel Carman

Companie serioasa, oameni de treaba!

Petru Apostol

Rapid (din momentul măsurătorilor au trecut 2 zile),calitativ, cu atenție!

Vadim Yuvzhaninov

Sunt mulțumită, mulțumită... și convinsă că a fost cea mai bună alegere. Comanda a fost executată repede și calitativ. Recomand tuturor celor ce sunt în căutare de ferestre. Mulțumim!

Valeria Rotari

Sunt încîntată de calitatea geamurilor de la Plastregal și colaborarea cu reprezentanții companiei. Mulțumiri aparte și meșterilor, care într-un timp scurt și calitativ le-au instalat. Bravo Plastregal și succese în continuare! Sunt printre clienții voștri Mostra tutto

Galina Screlea

Recomand! Profesional, calitativ, operativ !!!

Eugeniu Gorea

Am facut comanda de rolete pentru geamuri. Suntem multumiti, foarte calitative. Comanda sa efectuat in termenul promis. Recomamdam!

Mihai Mustuc

Plastregal pentru mine se asociaza cu satisfactia clientului pentru serviciul prestat corespunzator. O echipa de profesionisti, produs livrat in termen, conform conditiilor contractuale. Cu siguranta vom colabora si in viitor.

Cristina Tiscul

Danny Lukass

Plăcut m-a surprins servis. Mult se poate rezolva la distanța unui apel telefonic, fără drumuri inutile prin oraș la biroul companiei. Totul se face calitativ și la timp. Mostra tutto

Veceslav Radov

Sunteti cei mai buni din Moldova !

Mihai Vircolici

Echipa profesionistă si lucru calitativ!

Aliona Chiriac

Împartasim cu incredere Plastregal!!!Personal calificat,discutie prietenoasa,ceea ce ma impresionat foarte mult ca au ascultat atent dorintele noastre si au concluzionat cu cea mai avantajoasa oferta.Rapizi si punctuali.Succese mari in ceea ce faceti PLASTREGAL.

Veruta Lupei